Yazarlar

Bu bölümde Özgün ve Çeviri Kitapların Yazarları kısaca tanıtılmaktadır.

bompa3

Tudor.O. Bompa

Antrenman biliminin dünyaca tanınmış uzmanlarından biridir.  “Dönemleme: antrenman kuramı ve Yöntemi” adlı kitabı 17 dile çevrilmiştir.

kenney3

W. Larry Kenney

Sağlık, egzersiz ve sporsal verim düzeyinin yanı sıra insan ve çevre arasındaki ısı değişiminin biyofizik koşullara etkilerini de araştırmaktadır.

balyi

Istvan Balyi

 Istvan Balyi, Kanada da Uzun Vadeli Sporcu Gelişimi ve dünyada  uzun vadeli sporcu gelişim modelinin bir mimarı olarak tanınmaktadır.

mike4

Mike Boyle

Michael Boyle, Kuvvet kondisyon, fonksiyonel antrenman ve genel fitness alanlarında önde gelen uzmanlardan biridir

Caner-Açikada1

Caner Açıkada

Prof. Dr. Caner Açıkada, spor bilimleri ve insan biyolojisi kökenli olup; egzersiz, performans analizi, egzersiz ve antrenman alanınında Türkiyenin önde gelen bilim insanlarındandır.

nevzat1

Nevzat Mirzeoğlu

Prof.Dr. Nevzat  Mirzeoğlu,  Spor Yönetimi ve Organizasyonu, Spor Örgütlerinde Çatışma ve Yönetimi, Yönetimde ve Sporda Etik, Stratejik Yönetim konularında çalışmaktadır.

canan koca

Canan Koca Arıtan

Prof.Dr. Canan Koca, Kadınların spora katılımı ve spor alanında toplumsal cinsiyet konularında uzmanlaşmış bir bilim insanıdır.

dilsad

Dilsad Mirzeoğlu

Prof.Dr. A. Dilşad Mirzeoğlu, program geliştirme, beden eğitiminde öğretim model ve yöntemleri, öğretmen eğitimi, voleybol ve hareket eğitimi gibi konular üzerine odaklanmıştır.

Yazarlar Dizini

A B C D E F G H İ J K L M N O P R S T U V Y Z

Kredi kartı ile Peşin fiyatına 3 Taksit

4-5-6 Taksitli Satışlar

Ek Ücret Ödemeli!